Narinkkatorilla, Helsingin Kampissa

lauantaina, elokuun 20.2016,

klo 10-17

Viime vuonna jo

yli 6.000 kävijää!

yli 700 m2 

alue täynnä tuotteita,

tietoa ja uutuuksia!

Maistele,  vertaile ja osta tuotteita

Päivitä tietosi ruoka-allergioista

ja erityisrokavalioista!

Vanhalla Suurtorilla, Turussa

lauantaina, syyskuun 10.2016,

klo 10-17

Tule Vanhalle Suurtorille Keliakiaviikon lauantaina 10.9. 

Tänä vuonna

1. kertaa   myös Turussa!

Näet kerralla miten  hyviä
erityisruokavaliotuotteet

voivat olla!

Mukana mm.  Aitoja Makuja Kauppa,  Finnamyl, Fria Bröd,   3 Kaverin Jäätelö, Laitilan Leipä, Linseed, Molino di Ferro, NeoLife, Pink Vanilla Desserts Café, Simmons Food and Beverage, Semper Gluteeniton,  Turun seudun  keliakiayhdistys, Uudenmaan keliakiayhdistys,  Viljaton Valinta, Vuohelan Herkku... 

Free From 2016 - messut

Free From –erityisruokavaliomessut ovat erityisruokavaliota noudattaville kuluttajille ja heitä palveleville alan ammattilaisille tarkoitettuja erityistuotteiden esittely- ja ostotapahtumia.
 

Tapahtuman keskeisenä ajatuksena on tehdä toimialaa ja sen toimijoita tunnetuksi; pääasia on alan uusimmassa tietoudessa ja tuote-esittelyissä unohtamatta ensiarvoisen tärkeää tilaisuutta myös maistaa esillä olevia tuotteita paikanpäällä. Mukana olevat yritykset esittelevät runsaasti myös uutuustuotteita ja nyt on hyvä tilaisuus päästä testaamaan niitä jo ennakkoon!

 

Haluamme antaa kaikille tilaisuuden omakohtaisesti kokeilla alan tuotteita ja uutuuksia - jo ennen ostopäätöstä - ja samalla päivittää uusin tieto ruoka-allergioista ja erityisruokavalioista.  

 

- katso tunnelmia viime vuoden Free From-messuilta Helsingin Narinkkatorilta tästä

Miksi kannattaa tulla Free From -messuille?

Free From –messuilla näet yhdellä kertaa läpileikkauksen koko erityisruokavalio-toimialasta ja sen yrityksistä. Mukana messuilla on niin valmistajia, maahantuojia kuin alan eri yhdistyksiä / järjestöjä, jotka kaikki kertovat seikkaperäisesti tuotteistaan ja palveluistaan. Tapahtumiin on kuluttajille täysin vapaa, maksuton pääsy. Tämän vuoden ensimmäinen Free From-messutapahtuma järjestetään Helsingin Narinkkatorilla lauantaina 20.elokuuta, klo 10-17. 

Free From 2016 –messuilla ovat mukana mm. seuraavat alan yritykset (Helsinki, Turku tai molemmat paikkakunnat):
- täydennämme listaa sitä mukaa, kun saamme uusia vahvistuksia näytteilleasettajilta...

Aitoja Makuja Kauppa, Evoke Energy, Fria Bröd, Linseed, Simmons Food and Beverage, Semper, Uudenmaan Keliakiayhdistys, Turun Keliakiayhdistys, Viljaton Valinta, Vuohelan Herkku... 

Free From -messut myös Turussa!

Tänä vuonna tuomme Free From -messut ensimmäistä kertaa myös Turkuun. Valtakunnallisen Keliakia-viikon lauantaina, 10. syyskuuta toimialan yritykset esittäytyvät, esittelevät ja maistattavat tuotteitaan Turun Vanhalla Suurtorilla klo 10-17.

 

Tule käymään ja tutustumaan uutuuksiin; voit myös ostaa tuotteita suoraan näyttelyosastoilta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näytteilleasettajat

Valmistatko tai myytkö erityisruokavaliotuotteita? Free From -messut ovat suurin vuosittain toistuva, erityisesti kaikkiin erityisruokavalioihin keskittynyt kuluttajamessutapahtuma Suomessa. FF-messuja on pidetty v. 2014 lähtien Helsingissä ja tapahtumaan osallistuvien kuluttajien määrä on noussut tasaisesti joka kerta;
- viimeisimmässä, syyskuussa 2015 (Narinkkatorilla, Helsingin Kampissa) pidetyssä Free From 2015 -tapahtumassa kävi yhden messupäivän aikana jo n. 6.000 henkilöä tutustumassa toimialan yrityksiin ja tuotteisiin sekä päivittämässä uusimmat tiedot ruoka-allergioista ja erityisruokavalioista.
 

Tänä vuonna järjestämme Free From-messut  kahdella paikkakunnalla, perinteisesti Helsingissä (lauantaina, 20. elokuuta) ja tuomme Free From -tapahtuman ensimmäistä kertaa myös Turkuun (Keliakia-viikon lauantaina, 10. syyskuuta).

 

Tule mukaan molempiin tapahtumiin: 

- tapaat yhden päivän aikana tuhansia juuri oman kohderyhmäsi käyttäjiä sekä asiakkaitasi,

- saat henkilökohtaista palautetta ja tuotekehitysideoita juuri sinun tuoteittesi käyttäjiltä ja ennenkaikkea 

- annat kasvot omalle yrityksellesi ja tuotteillesi - juuri sitä kuluttajat toivovat

- voit maistattaa ja esitellä tuotteitasi, järjestää yleisökilpailun tai mielipidekyselyn, ym. sekä

- myydä tuotteitasi messukävijöille suoraan osastoltasi

 

Erityisruokavaliotuotteiden käyttäjät ovat erittäin aktiivinen kuluttajaryhmä ja kiinnostuneita juuri heille räätälöidyistä tuotteista ja palveluista. Free From -messut on myös osoittautunut erinomaiseksi uutuustuotteiden esittelytilaisuudeksi.

 

Oletko kiinnostunut? - ota yhteyttä ja tee varauksesi pikimmiten (näyttelyosastoja on rajoitetusti ja osastopaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä).

- lisätietoja:  Free From Helsinki / Timo: email. freefromhelsinki@gmail.com / puh. 0400 535488

 

 

Please reload

Seuraa meitä myös / Follow us also at:

  • White Facebook Icon

Merkitse FF-messujen päivämäärät muistiin ja

kerro tapahtumista tutuillesikin!

Mitä useampi osallistuu tämän vuoden tapahtumiimme, sitä varmemmin voimme järjestää FREE FROM -messut myös ensi vuonna.

Free From -messuille on vapaa pääsy, mutta toivomme mahdollisimman monen kertovan meille jo ennakkoon, kumpaan tapahtumaan aikoo osallistua tai osallistuuko molempiin.

Lähempänä tapahtumia julkaisemme tälle palstalle ennakkoilmoittau-tumislomakkeen. Kaikki siihen vastanneet osallistuvat messujen yleisökilpailuun. 

Ennakkoilmoittautuminen

Tilaa Free From-uutiskirje ja tiedät, mitä alalla tapahtuu  /  Subscribe for updates

©2016 by UK-KI. Proudly created with Wix.com